Lite nya lärdomar!

Efter sommaren som gått kan jag bara konstatera att svenskarna är ett sjukare och sjukare folk.
På den tiden jag själv var anställd på andra restauranger hörde det till saken att om man var lite krasslig så jobbade man ändå.
Om man var ganska dålig så jobbade man också ändå, men om man var riktigt, riktigt dålig och då pratar vi det stadiet att man inte ens kan gå till toaletten för då kommer man att FRYSA IHJÄL på vägen.
Alternativt man inser att badrumsgolvet är en ganska schysst sovplats för en influensasjuk stackare.

Hur som helst på den tiden ringde man sin arbetsgivare och meddelade att man absolut inte kunde släpa sig till jobbet, och just  det, här kommer poängen, man RINGDE. 

Nuförtiden är det tydligen bara att dra iväg ett SMS med dom mest konstiga förklaringar på varför man inte kan/vill arbeta. Bara fantasin sätter gränser.
 Några favorit citat från sjukskrivningsSMS det här sommaren.
 " Mår bara så jävla dåligt.Och har så ont i HELA  halsen. Förlåt men det är verkligen sant"  Shit stackars dig.
Ett annat "Är riktigt risig i magen och så måste jag flyttstäda min lägenhet"  Ehhh jaha det säger du.
Det är väl klart som fan att om man är ute på krogen hela natten och gapar och till råga på det dricker en massa sprit då får halsen och magen ajaj.
 Idag kom C på ännu en anledning till sjukskrivning. Tinnitus, frysrummet låter för mycket när den frostar av. I rest my case.
Jag fattar ju så pass mycket att dom antagligen komponerar de här fantasifulla SMSn redan på krogen dagen innan de ska jobba. Och sen när de vaknar bakfulla så famlar de efter telefonen och drar iväg SMSet , för säg den människa idag som är längre bort från sin mobil än en halvmeter. Ju yngre man är desto närmare örat bor den och avståndet till sin mobil ökar som sagt med åldern. Ja det var väl ett par intressanta lärdomar att ta del av ....måste sluta nu det ringer....

Kommentarer
Postat av: marcus

fan vad du e bra. I love you!!!

2008-09-11 @ 02:22:35
Postat av: Maria

En man med riktigt bra smak! Mera sånt ;)

2008-09-11 @ 23:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0