Ledig!!

Ledig i två dagar efter en tuff helg! Känns jätteskönt. I helgen var det mycket folk både fredag och lördag men vilka olika dagar det var.
 I fredags trodde vi att det skulle bli lungt på kvällen men ack så fel vi hade. Efter den vanliga matrushen på kvällen så ramlade det in flera stora sällskap, och det var bara jag och A som jobbade.
 
En jättefull kvinna kom in med ett av sällskapen och då menar jag jättefull, plakat och till på köpet dum och trög. Hon fick naturligtvis inget att dricka och jag gjorde min kompanjon uppmärksam på kvinnan. Hon kom till baren och ville köpa "eenn schtooorr schtaark" och jag sa att tyvärr kan jag inte servera dig något just nu för du är tyvärr lite för onykter. Kvinnan hade typ märken från rödvin runt hela käften. Hon var trög och förstod inte varför hon inte fick en öl men men... Sedan ville hon tydligen visa hur ung och fräsch hon var för enligt gäster hade hon dragit upp tröjan och visat, ja just det ....pattarna!  Kvinnan i fråga var runt 50 så vem fan ville se dom???? Efter dom här bravadena blev hon naturligtvis röksugen och vad gör man då??? Jo man drar upp sitt cigg paket ( säkert gul blend) och röker lite. INOMHUS!  Resultat: utslängd.

Så kan det gå!

"Katten på bilden har inget med personen i inlägget att göra"

Oj då!

Jag har visst blivit lite slarvig med inläggen haha!
Nu är det tisdag natt och jag kom precics tillbaks till Å-Cafeet. Var på Harrys innan jag åkte hit och det var riktigt trevligt, fast vilken dålig personal och obefintlig service... men men.
Jag har varit ledig i två dar nu vilket var ganska skönt, men ibland tycker jag att det är roligare att jobba!! Lite sjukt kanske men så är det. Ha det bra därute!

RSS 2.0